השפית הבאה 6 – משימה שניה: מירי כהנא

    יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה שניה: מירי כהנא
    13:46
    06.05.24
    נתי קאליש No Comments on מצבו של הרבי מביאלא קריטי; בנו פנה לחסידים ופרץ בבכי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    דלעת ערמונים ממולאת באורז ופטריות

     

    חומרים:

     

    • 6 דלעות ערמונים קטנות
    • 3 כפות שמן זית
    • בצל גדול חתוך לקוביות
    • 3 שיני שום קצוצות
    • 100 גרם פטריות שמפניון פרוסות
    • 200 גרם פטריות פורטובלו פרוסות
    • 100 גרם פטריות חורש או יער פרוסות
    • חבילה של ערמונים מקולפים בוואקום חתוכים לקוביות
    • רבע כוס רוטב סויה אוסם
    • 3 כפות צילי מתוק אוסם
    • מלח פלפל
    • רבע כפית אגוז מוסקט
    • כוס אורז
    • 2 כוסות מים רותחים

     

    הכנה:

     

    • עוטפים את הדלעות בנייר כסף כל אחת בנפרד.
    • מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות. כארבעים דקות.
    • בינתיים מכינים האורז. מטגנים בשמן זית בצל. מוסיפים שום.
    • מטגנים קצת ואז מוסיפים את סוגי הפטריות והערמונים.
    • מטגנים היטב. מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט.
    • מוסיפים את האורז ומטגנים קלות. שופכים מעל את הרוטב סויה והצילי.
    • מכסים בשתי כוסות מים רותחים. מבשלים הכל כ-3/4 בישול.
    • כאשר הדלעות מוכנות. מוציאים מנייר הכסף. מסירים להם את הראש ושומרים בצד.
    • מרוקנים בעזרת כפית את תוכן הדלעת והגרעינים. וממלאים בעזרת כפית מהאורז.
    • מטפטפים מעל הכל שמן זית. גם על הקליפה של הדלעות.
    • מכסים כל דלעת במכסה שהסרנו. מניחים על תבנית ונייר אפיה ואופים ב180 מעלות כעשרים דקות.


    0 תגובות